Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sinucidere învăluită în mister! Tânăr spânzurat în casa părintească

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 893

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2485_37.jpgO mare durere şi multe semne de întrebare a lăsat în urma lui un tânăr de 29 de ani, din Dârmăneşti, care a fost găsit spânzurat, marţi de dimineaţă, în casa în care locuia alături de părinţi şi fraţi. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului pentru a ancheta acest caz spun că nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza morţii, cadavrul prezentând indicii clare de suicid. Bărbatul şi-a aşternut ultimele gânduri într-un bilet de adio, dar motivul care l-a determinat să-şi pună capăt zilelor nu a fost menţionat.

Mihai L. a ales să-şi pună capăt zilelor chiar în casa părintească, în cursul nopţii de 18/19 mai, când toţi dormeau, spânzurându-se cu un cablu electric de o grindă a acoperişului. El a fost găsit atârnând în ştreang de membrii familiei sale, care, îngroziţi, au dat imediat alarma la 112, solicitând o ambulanţă, în speranţa că se mai poate face ceva pentru a-i salva viaţa, însă, cadrele medicale sosite la locul tragediei nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.  A fost anunţată şi Poliţia, echipa operativă constatând că actul sinucigaş este evident, neexistând alte cauze ale morţii care să trezească suspiciuni. Nimeni nu-şi explică de ce Mihai a recurs la gestul sinucigaş, în condiţiile în care nu ducea lipsă de nimic, familia sa fiind una înstărită. Nici măcar rudele sale nu îşi dau seama ce l-a determinat, asta cu atât mai mult cu cât, în ultimele zile nu a dat nici cel mai mic semn de slăbiciune. Tânărul nu era căsătorit, iar în urmă cu circa şase luni se întorsese de la muncă din Anglia. Îşi găsise de lucru la o firmă din Dârmăneşti, iar pe perioada stării de urgenţă intrase în şomaj tehnic. De aproape o săptămână, însă, îşi reluase activitatea şi nu exista niciun motiv de îngrijorare din acest punct de vedere. În ultima sa zi din viaţă, Mihai îşi reparase maşina, semn pentru cei din familie că el era optimist şi se gândea la viitorul lui, nicidecum la sinucidere, mai ales că nu era cunoscut cu afecţiuni psihice sau de altă natură, care să-l împingă la un asemenea gest. De aceea, pentru cei apropiaţi moartea sa rămâne un mister, iar biletul de adio pe care l-a lăsat în urmă nu a lămurit, nici pe departe, această tragedie. Mihai şi-a cerut iertare celor dragi şi atât. Niciun cuvânt despre vreo suferinţă ascunsă care să-i fi provocat clipele de rătăcire ce au condus la moartea sa!  Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş în vederea efectuării necropsiei. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK