Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Recidivistul Toma, zis „Măţău”, a băgat spaima în găinile câmpulungenilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 812

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2485_41.jpgIndividul a fost arestat preventiv după ce ar fi furat, în două luni, circa 50 de păsări, dar şi animale domestice  

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Mioarele, recidivist, şi-a completat  recent „CV-ul profesional” cu noi fapte de natură penală care-i vor aduce, cel mai probabil, o nouă condamnare. De această dată a fost alături de el şi fiul său, în vârstă de 17 ani, care locuieşte în Câmpulung, ambii fiind cercetaţi de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale într-un dosar privind săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.  

„Din cercetări s-a stabilit că în perioada aprilie-mai a.c., cei doi ar fi sustras animale și păsări din gospodării de pe raza municipiului Câmpulung. Pentru administrarea probatoriului, la primele ore ale dimineţii (n.r. în ziua de 20 mai), poliţiştii au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele celor bănuiţi, de pe raza comunei Mioarele și a municipiului Câmpulung (n.r. blocul 17). În urma perchezițiilor, prejudiciul, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat în cea mai mare parte.”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş. Capul răutăţilor în toată această poveste este Cătălin Ion Toma „zis” şi Măţău, (probabil fiindcă se trage din această localitate),  care este cunoscut ca un cal breaz, atât de poliţişti, cât şi de consăteni, prin prisma cazierului său destul de bogat. Omul a stat mai mult în puşcărie decât în libertate, iar acum este acuzat de faptul că a furat în jur de 50 de păsări şi câteva animale domestice din gospodării aflate pe malul Râului Târgului, în aval, de la podul Turn până în apropierea gării, pe care le-a dus apoi şi le-a ascuns într-un adăpost rudimentar, pe dealul Creţişoara. Interesant este faptul că individul, care a fost ajutat tot timpul de fiul său în vârstă de 17 ani, a furat la un moment dat şi două găini care cloceau, cu ouă cu tot, iar în timpul percheziţiilor poliţiştii au găsit păsările cu puii după ele! De asemenea, indivizii au reuşit să sustragă şi un căţel de rasă, însă, după ce proprietarii acestuia au dat alarma pe Facebook, i-au dat drumul iar animalul a ajuns acasă. După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Doar Toma senior a ajuns în faţa judecătorului de drepturi şi libertaţi care a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. A.B.

The most visited gambling websites in The UK