Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un rucărean căra cu camionul mai multe lemne decât avea trecut în documente

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 287

Luni, 18 mai 2020, poliţiştii argeşeni au acţionat pe raza de competenţă, pentru combaterea tăierii, sustragerii şi comercializării ilegale de material lemnos, împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Ploieşti, Direcţiei Silvice Argeş, precum şi cu personalul silvic cu atribuţii de control şi de pază pe linie silvică. Cu acest prilej, au depistat cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani, care au transportat material lemnos pe drumurile publice, cu atelaje sau autoutilitare, fără documente legale.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, conform Legii 171/2010, în valoare totală de 7.000 de lei, şi a fost confiscată cantitatea de peste şase metri cubi lemn de foc de diverse esenţe, care a fost predată ocoalelor silvice competente. În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au tras pe dreapta un bărbat de 41 de ani, din comuna Rucăr, care transporta material lemnos cu un autocamion cu remorcă. În timpul verificărilor, acesta a prezentat la control un document de însoţire în care avea înscrisă cantitatea de 20 de metri cubi. În urma evaluării de către un specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport era încărcată cantitatea de 22,32 metri cubi. Ca urmare a abaterii constatate, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 2.32 metri cubi de material lemnos nejustificată a fost confiscată şi predată ocolului silvic competent. A.I.

 

The most visited gambling websites in The UK