Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un cetăţean de la Vlădeşti, nemulţumit de apa neagră care curge la robinet: „Domnul primar, dumneavoastră consumaţi mizeria asta?!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 886

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2483_22.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2483_23.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2483_24.jpgUn vlădeştean nemulţumit de calitatea apei furnizate în comună ne-a trimis o sesizare însoţită de dovada filmată a mizeriei care curge la robinetele oamenilor. Un lichid negricios, pe seama căruia „beneficiarii” glumesc că este cafea gata făcută, la care primarul merită o invitaţie, provoacă indigestie la simpla vedere. Ce s-o foloseşti, că te bagă în boală garantat, sunt convinşi cetăţenii, care pun disfuncţionalitatea inclusiv pe culoarea politică a edilului. Chit că pe ţeavă curge negru, nu roşu, după cum tot neagră este şi depunerea rămasă pe chiuvetă, după scurgerea lichidului. „Apă potabilă” ?! Vi se pare normal să spuneţi că este apă potabilă?! Domnul primar, dumneavoastră consumaţi mizeria asta?! Pentru ce aţi luat banii Primăriei? Să împărţiţi pachete la alegători?”, îl întreabă Marin Duţescu pe primarul Cristian Hristu Dică, făcând aluzie la o postare a acestuia, pe pagina personală de socializare, referitoare la împărţirea de pachete cu pască, cozonac, ou, mască şi mănuşi, de Paşte, vârstnicilor şi bolnavilor din localitate. „Nu ar trebui să faceţi ceva în privinţa asta?”, este îndemnul lui Marin Duţescu, care se întreabă dacă nu cumva, consumând această apă, lumea va muri din cauza asta, în caz că scapă de coronavirus.

Dincolo de ironii, care sunt justificate, în condiţiile unui răspuns „liniştitor” al conducerii Primăriei, cum că apa este bună de consumat, ce reclamă oamenii este adevărat. Lucru susţinut de filmările trimise redacţiei, în care se vede ce curge la robinet. Păcură, zic cei care au vizionat imaginile pe Facebook, ca să nu-şi mai bată Primăria capul cu reţeaua de gaz aşteptată de întreaga populaţie a Vlădeştiului.

„Nu o folosiţi, că vă îmbolnăviţi, fraţilor!”, este apelul Ionicăi Olteanu către consăteni. „Cred că au greşit reţeaua, te-au legat la scurgere.”, glumeşte Mircea Niţulescu pe seama necazului „reclamantului”. După care discuţia a dat în preferinţe pentru candidaţi la Primărie. „Când am avut om de sat şi implicat în problemele comunităţii, cei mai mulţi au zis că a furat. L-am schimbat, că aşa am vrut. Acum, trebuie să trăim cum am vrut… pachete, cadouri mascate şi multe altele. Avem apă, gaze, canalizare şi multe alte promisiuni făcute în 2012.”, scrie Adelin Retevoi. „Cred că şi dumneavoastră aţi fost nemulţumit de apa neagră, şi anul acesta, şi acum cinci-şase luni.”, îi răspunde Corina Ioana unui susţinător al actualului şef al Executivului, continuând: „Poate ne spuneţi dumneavoastră ce a făcut acest edil pentru comună. În afară de a-şi face campanii pe banii cetăţenilor, cam nimic. Toate proiectele au fost făcute de fostul primar, el doar se laudă cu ele. Din ce ştiu, apa este lucrarea dânsului, dar cu asta nu se prea mândreşte, că este un dezastru. (…) Vedeţi că nu ştiţi concret să spuneţi ce a realizat acest edil în două mandate de primar. Că se vaită peste tot că a lipsit un an, acum are şansa să racordeze comuna la canalizare şi gaze. Avem aici răspunsul edilului, unde spune clar că: „Apa este potabilă.” Potrivit unui răspuns al primarului Hristu Dică pentru cetăţeana nemulţumită de insuficienţa realizărilor sale pentru comună, „apa este potabilă, dar avem o defecţiune la staţia de demanganizare, pe care o vom rezolva cât de curând. Este în garanţie, dar firma respectivă este în insolvenţă şi nu vine. După numeroasele notificări, o să găsim altă societate şi vom rezolva problema.” 

Dincolo de patimile oamenilor pentru un primar sau altul, problema semnalată este, fără discuţie, gravă, după cum gravă este şi situaţia Primăriei de a colabora cu o firmă de negăsit, cum sunt majoritatea celor intrate în incapacitate de plată. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK