Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O tânără de 16 ani a plecat de acasă şi a dispărut fără urmă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1983

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2471_38.jpgMaria Loredana Ganea, de 16 ani, din comuna Davideşti, este căutată de poliţişti şi familie după ce, în seara zilei de 21 martie 2020, a plecat voluntar de pe raza localităţii şi nu s-a mai întors. De-atunci, tânăra nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar părinţii se aşteaptă la ce e mai rău. 

Cazul se află în atenţia Poliţiei Câmpulung, adolescenta fiind dată în urmărire naţională. Cum până acum căutările oamenilor legii nu au dat roade, semnalmentele şi fotografia fetei au fost date publicităţii în speranţa că cineva o va recunoaşte şi, astfel, i se va da de urmă. Sunt şi voci care susţin, însă, că adolescenta trăieşte din plin o aventură amoroasă şi n-ar vrea nici în ruptul capului să se mai întoarcă acasă. E posibil şi ca fata să fi încăput pe mâinile traficanţilor de carne vie. Semnalmente: înălţime 1,60 m, constituţie atletică, ochii verzi, faţă ovală, părul lung, vopsit blond, greutate circa 70 kg. Vestimentaţie posibilă la momentul plecării: papuci de casa, negri, colanţi multicolori şi tricou roşu, cu mânecă scurtă. Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, telefon 0248.512.100. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK