Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Opel distrus de flăcări, în comuna Bălileşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1566

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2470_22.jpg

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi după-amiază, pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism Opel Astra, aflat în trafic, în comuna Bălileşti. Din păcate, incendiul s-a propagat cu rapiditate, iar maşina a fost distrusă în totalitate în ciuda intervenţiei prompte a pompierilor.

Alarma s-a dat în jurul orei 13.45, pe DJ 732A, în satul Poieniţa. Şoferul autoturismului a fost nevoit să tragă pe dreapta după ce a observat că ceva este în neregulă cu maşina, de sub capota căreia ieşea un fum negru şi scântei. Speriat, conducătorul auto a sunat la 112, iar la faţa locului au fost direcţionate un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj SMURD. Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au găsit autoturismul arzând ca o torţă. Proprietarul, care era singur în maşină, a reuşit să coboare la timp şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru lichidarea incendiului s-a acţionat timp de aproximativ 20 de minute cu două linii de furtun de înaltă presiune. Cauza incendiului este posibil să fi fost scurgerea unui lichid combustibil pe suprafaţa unui element foarte cald al autoturismului, spun reprezentanţii ISU Argeş. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK