Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Poliţiştii locali i-au spart uşa ca să intre în locuinţă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1305

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2461_6.jpgA fost agitaţie mare, joi după-amiază, în cartierul Grui! Un bărbat cu o situaţie materială modestă, chiriaş al Primăriei Câmpulung, a cerut sprijinul autorităţilor locale pentru a putea intra în garsoniera în care locuieşte, după ce ar fi pierdut cheia în urmă cu ceva timp, în urma unui scandal în care a fost implicat. La faţa locului au sosit agenţi ai Poliţiei Locale, reprezentanţi ai Serviciului Public de Asistenţă Socială şi ai Poliţiei Câmpulung, care l-au ajutat pe om să intre în locuinţă.

Ştefan Leotin Ion Diţuleasa, de 64 de ani, e numele bărbatului aflat în dificultate. S-a născut în comuna Sârbi, satul Măgurea, judeţul Olt, însă s-a stabilit de ani buni în municipiul Câmpulung, locuind cu chirie în blocul P1, scara  C, din cartierul Grui. E un om sărman care trăieşte mai mult din mila semenilor. În urmă cu câteva săptămâni, după cum susţine, ar fi fost bătut de nişte indivizi necunoscuţi şi a ajuns la un spital din Mioveni. După ce s-a înzdrăvenit cât de cât, bărbatul a fost externat şi a revenit la Câmpulung. Joi a încercat să intre în garsoniera sa, însă şi-a dat seama că nu are cu ce să descuie uşa de la intrare. Pierduse cheia şi a cerut ajutorul autorităţilor locale.

Uşa a fost spartă, s-a consemnat acest lucru de către reprezentanţii Primăriei, şi aşa omul a putut să intre în locuinţă, yala uşii de la intrare fiind ulterior înlocuită. Bărbatul este monitorizat de către Serviciului Public de Asistenţă Socială, în condiţiile în care încă are probleme de sănătate şi se descurcă cu greu singur. 

Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK