Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un şofer băut şi vitezoman şi un altul neatent şi-au ciocnit maşinile, la Ţiţeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 908

Două autoturisme au fost implicate într-un accident, duminică după-amiază, pe DN 73, la Stâlpeni, în satul Rădeşti. Ambele maşini au fost avariate, însă, din fericire, nu au fost victime. Unul dintre şoferi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a rămas pieton pentru trei luni.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că incidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare şi neasigurării la schimbarea direcţiei de mers prin efectuarea unui viraj la stânga. Astfel, un bărbat de 47 de ani, din Mihăeşti, care conducea un autoturism Volkswagen Golf dinspre Câmpulung spre Piteşti, s-a angajat, la un moment dat, în depăşirea unei coloane de maşini, deşi era marcaj longitudinal continuu, şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers şi al cărei şofer, un bărbat de 60 de ani, din Mioveni, a efectuat un viraj la stânga, pentru a se încadra pe o stradă laterală fără a se asigura corespunzător. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în urma investigaţiilor s-a stabilit că bărbatul de 47 de ani avea o alcoolemie sub pragul de 0,4 mg/l alcool pur în aerul respirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.885 de lei şi a rămas pieton pentru 90 de zile, fiindu-i suspendat permisul de conducere. Celălalt şofer s-a ales cu o amendă de 580 de lei şi trei puncte penalizare. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK