Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un puşti de 17 ani, prins de poliţişti la volan

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1163

Un tânăr din Bughea de Sus a vrut să se iniţieze în ale condusului, dar nu cu un instructor autorizat, ci cu verişoara lui, iar rezultatul a fost penal.

Marian O., în vârstă de 17 ani, a fost depistat de oamenii legii de la Biroul Rutier Câmpulung conducând un vehicul fără a deţine permis de conducere, iar finalitatea faptei sale a fost una destul de urâtă. Marian era însoţit de verişoara lui, Alexandra S., care este şi proprietara maşinii. Acesta pilota maşina pe DJ 735, iar când a fost oprit de poliţişti, Alexandra S. se afla pe scaunul din dreapta, fata fiind şi ea novice în ale şofatului, având permisul obţinut cu mai puţin de un an în urmă.

Pentru că a încălcat legea, poliţiştii de la Rutieră au aplicat prevederile legale, astfel că pe numele lui Marian O. s-a întocmit dosar penal conform articolului 335, Cod Penal, aliniatul 1, „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la cinci ani.” De asemenea, Alexandra S. a fost şi ea sancţionată conform aceluiaşi articol din Codul Penal, alineatul 3: „Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana care încredinţează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice.” “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK