Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

L-a luat somnul la volan şi a lovit două maşini

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1310

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2452_7.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2452_8.jpgTrei ceasuri rele, luni, 13 ianuarie, pentru un conducător auto din municipiul Câmpulung. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost protagonistul unui incident rutier care ar fi putut avea urmări tragice. Din fericire, chiar dacă maşina pe care o conducea a intrat în plin în două autoturisme parcate în afara părţii carosabile, nu au fost victime, însă pagubele materiale sunt însemnate, iar şoferul e bun de plată.

Nefericitul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 17.30, pe DN 73, în zona Pescăreasa - Drumul Uzinii. Bărbatul, şofer la Uzina Dacia, se afla la volanul unui autoturism Duster şi se deplasa dinspre Piteşti către Câmpulung. După ce a trecut de fostul Liceu Minier, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în plin într-un autoturism Opel Corsa, parcat în afara carosabilului, în apropierea unei spălătorii auto. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina lovită a fost proiectată într-un stâlp de linie electrică, aflat pe marginea drumului, în timp ce Dusterul a mai lovit un alt autoturism, Volkswagen Golf IV,  parcat în zona respectivă. Potrivit martorilor, pe marginea şoselei se aflau mai multe persoane, însă doar norocul a făcut ca acestea să nu fie lovite de maşina de teren scăpată de sub control. Conform oamenilor legii, care s-au deplasat la faţa locului, se pare că şoferul care se face vinovat de producerea accidentului ar fi adormit la volan, fapt confirmat şi de pasagerul din dreapta-faţă. Pe numele conducătorului auto s-a întocmit un proces verbal de contravenţie, urmând ca maşinile avariate să fie reparate pe cheltuiala acestuia. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK