Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un muscelean a distrus trei maşini

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 880

Un câmpulungean a distrus trei maşini, chiar lângă Poliţia Ştefăneşti, după ce autoturismul lui a luat foc. Bărbatul ar fi putut să moară dacă nu era scos de cetăţeni din autovehicul. Chiar dacă incidentul nu a fost provocat intenţionat, Marius G., de 41 de ani, din Câmpulung, s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Incendiul a fost anunţat prin 112 un pic după miezul nopţii, marţi spre miercuri. A fost sesizat faptul că ardea o maşină, parcată în apropierea sediului Poliţiei Ştefăneşti, şi că în interior ei este o persoană, care pare a fi moartă. La faţa locului au intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti. Când au ajuns militarii, focul se propagase de la prima maşină, la alte două autoturisme parcate în apropiere. Pompierii au stins focul înainte de a cuprinde şi alte autovehicule din parcare. Au ars două maşini, un BMW, cel de la care a izbucnit incendiul, la care a ars partea din faţă a maşinii şi un Logan, situat în imediata apropiere, luând foc compartimentul motor, bara din faţă şi roata din stânga. Cea de a treia maşină, un Opel Astra, a fost distrusă parţial, fiindu-i afectate bara din spate şi capacul de la roată.

La locul incidentului au ajuns şi poliţiştii din localitate, care au stabilit că Marius C., de 41 de ani, din Câmpulung, şoferul BMW-ului, a mers marţi seară în vizită la cumnatul lui care locuieşte în Ştefăneşti. Bărbaţii au băut şi la un moment dat s-au luat la ceartă, iar Marius C. a plecat. Din cauză să era sub influenţa băuturilor alcoolice acesta nu a plecat cu maşina şi a decis să doarmă în ea, pe locul şoferului. Cum afară era foarte frig, a pornit motorul ca să se încălzească în autoturism, şi l-a luat somnul. A adormit cu piciorul pe acceleraţie, turând motorul până când a luat foc. Martorii care au văzut maşina în flăcări, l-au observat pe bărbat la volan şi au crezut că e mort, având în vedere că nu mişca şi nu răspundea. A fost trezit cu greu şi ajutat de cetăţeni să iasă de maşina fumegândă. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK