Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O cratiţă uitată pe aragaz a pus pe jar pompierii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 878

Situaţie hazlie, joi, 28 noiembrie, la Câmpulung. Fără să aibă vreo vină majoră, un bărbat din localitate a pus pe jar Poliţia, Pompierii şi Serviciul SMURD, după ce vecinii săi au anunţat un incendiu în garsoniera acestuia, situat în blocul 17, din Vişoi, strada Emil Gârleanu.

Era ora 17.00 când oamenii au văzut că iese fum cam mult din locuinţa vecinului lor şi, fără să stea prea mult pe gânduri, au sunat speriaţi la 112, aşteptându-se la ceea ce e mai rău. Echipajele de intervenţie, sosite în scurt timp la faţa locului cu toate cele necesare pentru a stinge focul şi pentru a salva vieţi omeneşti, au constatat cu stupoare că alarma a fost falsă. Supărarea salvatorilor, inerentă în asemenea cazuri, a dispărut ca prin farmec, fiind înlocuită de hohote de râs în momentul în care au aflat de ce au fost puşi pe drumuri degeaba. Bietul om, asupra căruia plana suspiciunea că şi-ar fi incendiat din neatenţie garsoniera, pusese ceva să gătească într-o cratiţă, pe aragaz, însă a adormit şi mâncarea a sfârâit până când s-a făcut scrum. Cum geamul de la bucătărie era închis, tot fumul a ieşit afară alarmându-i pe vecini, care deja vedeau blocul în flăcări. Pentru că tot a venit la faţa locului, echipajul de pompieri a evacuat fumul acumulat în interiorul locuinţei, dar şi pe scara blocului. „Ne-am deplasat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD şi am constatat că dintr-o garsonieră ieşea, într-adevăr, fum. Am intrat în locuinţă şi am observat că pe aragaz se afla o cratiţă cu mâncare, uitată de proprietar, care degaja fumul. Proprietarul era în garsonieră, dormea”, a precizat plt. adj. Adrian Nicolae, de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung. Din cauza fumului gros care s-a răspândit pe scară, pompierii au pătruns la locul intervenţie cu mască şi tub de oxigen. Din fericire, nu au existat victime. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK