Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cioban rătăcit, găsit de jandarmii de la Rucăr

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 979

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2440_41.jpgJoi, la prânz, prin intermediul unui apel primit la 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, a fost anunţat faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani a plecat de la o stână din apropierea comunei Dâmbovicioara şi s-a rătăcit, întrucât nu cunoaşte zona.

Imediat cum a fost înregistrată informaţia, către zona indicată a plecat o patrulă de jandarmi, din cadrul Postului Montan Rucăr, şi o echipă din cadrul Serviciului Salvamont Argeş. În scurt timp, bărbatul a fost găsit de jandarmi. Întrebat de oamenii legii unde voia să ajungă, acesta le-a spus că este din judeţul Bacău şi a plecat de la stâna la care lucra ca cioban de aproximativ trei luni, fiindcă nu a mai fost plătit, iar pe drumul spre sat s-a rătăcit. În final, bărbatul a fost îndrumat de jandarmi pe calea cea bună, în acelaşi timp, aceştia i-au făcut câteva recomandări referitoare la deplasarea pe traseele amenajate şi cum să se protejeze în caz de atac al animalelor sălbatice. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK