Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Condamnat cu executare după ce şi-a bătut un amic Dilirici, jucătorul de fotbal de la Vlădeşti, încarcerat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1195

În aprilie, vă relatam cazul unui tânăr din Vlădeşti, care a fost condamnat la închisoare, cu executare, după ce şi-a bătut un amic, de aceeaşi vârstă cu el, şi tot el a fost acuzat de comportament nesportiv, în mai multe meciuri, fiind jucător în echipa de fotbal care reprezintă comuna în Liga a V-a, Seria Nord. Pentru că sentinţa prin care a fost condamnat a rămas definitivă, la câteva zile după ce a împlinit 25 de ani, tânărul a fost încarcerat.

Pe 15 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, Compartimentul Urmăriri, împreună cu cei de la Secţia de Poliţie Rurală Stâlpeni, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. În baza mandatului emis de Judecătoria Câmpulung, poliţiştii l-au săltat pe Gelu Ciprian Dilirici, chiar la trei zile după ce a împlinit 25 de ani, din comuna Vlădeşti, condamnat la 6 luni de închisoare, pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe. Împricinatul a fost urcat în dubă şi expediat la Penitenciarul Mioveni, unde a fost preluat şi încarcerat.

Condamnat cu executare după ce şi-a bătut un amic

Procesul lui Gelu Ciprian Dilirici a debutat pe 22 mai 2018, când judecătorul de Cameră Preliminară a admis rechizitoriul Parchetului Câmpulung de trimitere a lui în judecată, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, parte civilă fiind Alexandru Andrei Pană. 

Procesul s-a derulat de-a lungul a zece termene, la ultimul, din 19 aprilie 2019, instanţa s-a pronunţat în caz. Tânărul, jucător la Partizanul Vlădeşti, a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare, cu privare de libertate. Prin aceeaşi hotărâre, lui Gelu Ciprian Dilirici i-a fost aplicată şi o pedeapsă complementară, de interzicere a exercitării drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a comunica cu persoana vătămată, respectiv de a se apropia de locuinţa sau alte locuri unde persoana vătămată îşi desfăşoară activităţile sociale, pe o perioadă de trei ani de la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale. Aceste din urmă măsuri i-au fost aplicate, ca pedeapsă accesorie, de la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale.

Pe latura civilă, magistratul de caz a admis în parte acţiunea promovată de partea vătămată. Astfel, Alexandru Andrei Pană trebuie să primească de la Gelu Ciprian Dilirici suma de 25.921 lei, din care 12.400 lei - daune materiale, 10.000 lei - daune morale şi 3.521 lei, cheltuieli judiciare. Cheltuielile judiciare avansate de stat au fost puse tot în seama celui condamnat, valoarea lor ajungând la suma de 800 de lei.

Ambele părţi, inculpatul Gelu Ciprian Dilirici, şi partea civilă, Alexandru Andrei Pană, au contestat hotărârea Judecătoriei, Curtea de Apel Piteşti pronunţându-se pe 21 octombrie. Instanţa superioară a respins, ca nefondate, ambele apeluri, punându-i pe cei doi la plata a câte 200 de lei, cheltuieli judiciare către stat. Astfel, prin rămânerea definitivă a hotărârii din 19 aprilie 2019, a hotărârii Judecătoriei Câmpulung, Dilirici a fost ridicat de acasă şi încarcerat.

Jucător în echipa de fotbal a Vlădeştiului, a bătut un adversar de la Rucăr, şi a înjurat arbitrul

La mijlocul acestui an, echipa de fotbal Partizanul Vlădeşti, care activează în campionatul Ligii a cincia, seria Nord, a fost aspru sancţionată de către membrii Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş, pentru comportament nesportiv al aceluiaşi Gelu Ciprian Dilirici.

Prima dată, în partida de acasă, cu CS Rucăr, din 11 noiembrie 2018, Dilirici l-a lovit intenţionat cu pumnul în plină figură pe Gabriel Jenaru, acesta din urmă fiind transportat de urgenţă cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Argeş. Gabriel Jenaru a suferit o comoţie cerebrală în urma loviturii primite, iar agresorul lui a primit o suspendare record din partea comisiei de disciplină: 24 de etape şi o penalitate financiară de 300 de lei. Gelu Ciprian Dilirici a mai fost suspendat 6 etape pentru comportare nesportivă pe terenul de joc, la partida din deplasare, cu AS Lereşti, din 24 martie 2019, atunci când a fost eliminat, după ce i-a adus injurii arbitrului de centru.

Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK