Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Găsit mort în baie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1457

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2437_9.jpgIeri-dimineaţă, la Câmpulung, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a intra într-un apartament din cartierul Vişoi. Însoţiţi de poliţişti, militarii au intrat în casă, găsindu-l pe proprietarul în vârstă de 68 de ani mort. Trupul neînsufleţit se afla în stare de putrefacţie, decesul survenind în urmă cu circa patru săptămâni.

Era în jur de ora 10.30, când pompierii au spart uşa apartamentului în care locuia, din blocul 30, şi l-au găsit pe bărbat fără suflare, căzut în baie. Cadavrul intrase deja în descompunere, însă mirosul specific nu se simţea pe scară, pentru că era deschis geamul de la baie. Vecinii spun că bărbatul era o persoană retrasă, cam scumpă la vedere, ultima dată fiind zărit în viaţă în urmă cu aproximativ o lună. Nu era cunoscut cu afecţiuni medicale, singura lui problemă fiind patima pentru băutură. Aproape zilnic pleca de-acasă dimineaţa devreme şi colinda cârciumile din oraş, întorcându-se la domiciliu seara târziu, de cele mai multe ori într-o stare avansată de ebrietate. Cel care a alertat autorităţile a fost fratele său, din Moldova. „L-a sunat de mai multe ori, dar nu a răspuns. Şi-a dat seama că ceva nu e în regulă şi a sunat la 112. Le cam avea cu băutura. Era o persoană retrasă, nu prea stătea de vorbă cu noi. Locuia singur, era divorţat şi nu avea copii.”, ne-a declarat un vecin. Ieri-dimineaţă, poliţiştii criminalişti au efectuat cercetarea la faţa locului şi au dispus transportarea cadavrului la morgă, pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirea cauzei morţii. Din primele cercetări, pe trupul neînsufleţit nu s-au găsit urme de violenţă, bărbatul fiind răpus, cel mai probabil, de un infarct miocardic, pe fondul consumului excesiv de alcool. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK