Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Suspecţi de trafic de droguri, au contestat arestarea preventivă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2343

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2437_29.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2437_30.jpgArestaţi preventiv acum două luni, fiind suspecţi că i-au furnizat droguri şi au exploatat-o sexual pe o adolescentă de 16 ani, din Câmpulung, Daniela Cristina Ţîru şi Mihai Ionuţ Chira, zis „Mameacă”, au contestat decizia Tribunalului Argeş de prelungire a măsurii preventive. 

În prezent, aflaţi în Penitenciarul Mioveni, cei doi au ajuns în faţa magistraţilor de Cameră Preliminară din cadrul Tribunalului Argeş, pe 1 noiembrie, atunci când le-a fost constatată şi prelungită, în acelaşi timp, măsura arestului preventiv, fiind suspecţi de trafic de droguri. Tinerii au făcut apel, iar instanţa superioară, Curtea de Apel Piteşti, le-a respins, ca nefondate, contestaţiile, în cadrul şedinţei din 7 noiembrie, fiind puşi la plata a câte 100 de lei, cheltuieli judiciare către stat. 

Ţîru şi Chira au fost săltaţi pe 5 septembrie, în urma mai multor percheziţii făcute în Câmpulung de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, coordonaţi de un procuror DIICOT, de la Serviciul Teritorial Piteşti. Acţiunea a venit în urma nenumăratelor reclamaţii şi sesizări făcute la toate organele de ordine de către o familie din municipiu, a cărei fată de 16 ani a fost victima traficanţilor de droguri de risc şi a celor care exploatau minori. Minora a fost atrasă în lumea drogurilor şi, după ce au făcut-o dependentă de ele, traficaţii i-au cerut să se prostitueze pentru ei, în schimbul prafurilor.

În urma percheziţiilor din 5 septembrie, 33 de tineri au fost ridicaţi şi duşi la audieri, fiind acuzaţi de trafic de minori şi droguri de mare risc, dar doar cei doi, Daniela Cristina Ţîru şi Mihai Ionuţ Chira, au rămas în arest, iar alţi doi indivizi, Gabriel Ş. şi Viorel M., sunt cercetaţi sub control judiciar pentru aceleaşi acuzaţii. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK