Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bărbatul care a pipăit zeci de copii în zonele intime a cerut control judiciar sau arest la domiciliu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 763

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2437_27.jpgInsul de 38 de ani, din Bughea de Jos, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost reţinut de poliţiştii câmpulungeni, după ce a pipăit în zona intimă o fetiţă care mergea la şcoală. Individul a fost reţinut preventiv, iar pe 2 octombrie 2019, instanţa a admis cererea Parchetului Câmpulung şi a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. De atunci,  măsura i-a fost prelungită mereu. Ultima dată când Cătălin Leau a ajuns în faţa magistraţilor de la Judecătoria Câmpulung a fost pe 13 noiembrie, când le-a cerut înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar, dar nu a avut succes, instanţa menţinând măsura preventivă privativă de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Între timp, pe rolul Judecătoriei Câmpulung a fost înregistrat şi rechizitoriul Parchetului, prin care s-a cerut începerea judecării bugheanului pentru agresiune sexuală, părţi vătămate fiind fetiţa şi tatăl ei. Fetiţa a fost agresată de Cătălin Leau chiar în centrul oraşului, în timp ce micuţa se ducea la ore. Agresorul a pândit momentul când nu a mai fost nicio persoană prin preajmă şi a pipăit-o în zonele intime. Micuţa, speriată, a strigat după ajutor, reuşind să-l pună pe fugă pe individ, după care şi-a sunat tatăl. Împreună au mers la Poliţia Câmpulung, unde au depus o plângere, iar agresorul a fost în scurt timp identificat şi reţinut. Cătălin Leau se afla deja în evidenţele oamenilor legii, fiind sancţionat de mai multe ori pentru astfel de fapte, după ce, de-a lungul timpului, a avut mai multe perioade în care a bântuit prin preajma şcolilor, agresând atât fete, cât şi băieţi. 

Obsesia bărbatului a ajuns până acolo încât a şi-a pus în aplicare planul pervers cu un băieţel de numai opt ani, care se plimba cu bicicleta însoţit de mama sa. A aşteptat ca părintele să nu fie o clipă atent şi a pus mâna pe copil. În general, victimele lui Leau erau copii cu vârste mai mici, lipsiţi de apărare şi forţa cu care să-i riposteze. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK