Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a prelungit arestul preventiv pentru tânărul care şi-a înjunghiat amicul

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1355

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2437_26.jpgSuspect de tentativă de omor, tânărul din Câmpulung, care şi-a înjunghiat amicul de pahar, rămâne în arest cel puţin o lună, asta după ce instanţa i-a prelungit măsura preventivă.

Este vorba despre Andrei Robert Nicolae Cladoveanu, de 25 de ani, care în dimineaţa zilei de duminică, 22 septembrie, l-a atacat cu cuţitul pe amicul lui, Ionuţ Alexandru Mihai, de 18 ani. Se pare că cei doi, împreună cu alţi tineri, au băut până spre dimineaţă într-un local din oraş, iar după ce acesta s-a închis, au continuat într-un apartament, pe care unul dintre ei îl avea închiriat în blocul de vizavi de „Dinicu Golescu”. Cu minţile înceţoşate de alcool, petrecăreţii s-au luat la ceartă, iar Cladoveanu a scos un briceag pe care l-a agitat în stânga şi-n dreapta, nimerindu-l pe adolescentul de 18 ani, căruia lama i-a atins plămânul. Speriaţi, tinerii au sunat la 112, dar au fugit, lăsându-şi amicul într-o baltă de sânge. Băiatul a fost stabilizat la Spitalul Municipal, apoi a ajuns cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală, iar acum se pare că este bine.

Din dimineaţa acelei zile de 22 septembrie 2019, Andrei Robert Nicolae Cladoveanu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar după a fost trimis de Tribunalul Argeş în arestul preventiv al IPJ Argeş pentru 30 de zile, fiind suspect de tentativă de omor. Din 22 octombrie 2019, când a expirat prima măsură preventivă, Tribunalul Argeş i-a prelungit constant arestul preventiv. Ultima dată a făcut-o joi, 14 noiembrie, când a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş şi, în consecinţă, a prelungit arestul preventiv al lui Cladoveanu cu încă 30 de zile, începând cu 22 noiembrie şi până pe 21 decembrie 2019, inclusiv. Cum decizia nu a fost definitivă, tânărul a contestat-o, iar luni, 18 noiembrie, Curtea de Apel Piteşti i-a respins-o ca nefondată. 

După incidentul sângeros de acum două luni, alţi doi indivizi, participanţi la scandal, Gabriel B., de 23 de ani, şi Mihai U., de 22 de ani, au fost audiaţi în calitate de martori. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK