Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A plecat la râu să ia un bolovan şi s-a înecat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 533

O femeie în vârstă de 90 de ani, din comuna Bălilești, şi-a găsit sfârşitul, vineri după-amiază, în apele Râului Bratia. Poliţiştii câmpulungeni din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au demarat o anchetă, pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au stat la baza decesului, din primele cercetări reieşind faptul că bătrâna a murit înecată.

Vârstnica locuia singură, iar de ea avea grijă o vecină. Potrivit anchetatorilor, vineri de dimineaţă, ea plecase de-acasă la râul ce curge prin spatele casei sale, să ia un bolovan ca să-l pună în butoiul cu varză. Între timp, fiul său a venit în vizită, dar nu şi-a găsit mama nici în casă, nici prin curte. Cum trecuse mai bine de o oră şi bătrâna nu se întorsese acasă, bărbatul a intrat în panică şi a dat alarma la 112. Poliţiştii din comună au ajuns la faţa locului şi au început căutările, împreună cu fiul femeii. După câteva zeci de minute, au dat peste trupul neînsufleţit al bătrânei, plutind cu faţa-n jos în Râul Bratia. Echipa operativă din cadrul Poliţiei Câmpulung sosită la locul tragediei aşteaptă acum verdictul medicului legist, pentru a confirma ipoteza probabilă a morţii, cea a înecului. Se presupune că nonagenara a căzut în apă, fie alunecând, fie după ce i s-a făcut rău, iar apoi s-a înecat. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK