Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Scandal între neamuri, la Lăzăreşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 506


Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital după ce au fost implicate într-un scandal iscat, vineri seara, în cătunul de rudari din Lăzăreşti. Scandalagiii sunt rude şi totul ar fi pornit de la o ceartă pe fondul consumului de alcool. Poliţiştii urmează să stabilească  care va fi încadrarea juridică a faptelor celor implicaţi în eveniment.
Scandalul s-a lăsat cu geamuri sparte, uşi şi ferestre rupte, iar răniţii care au ajuns la spital nu au rămas internaţi starea lor nefiind gravă. „Copiii se bat întrei ei, ce să mai fac, unde să mă duc? M-a bătut şi pe mine, noră-mea, Vandana. M-a chinuit...Am 73 de ani, ce să le fac eu? Daniel Lincan a început scandalul, e copilul meu. Ştiţi de ce a făcut asta? Fratele lui munceşte cu ziua, pe 80 de lei. Şi i-a fost necaz că a ridicat şi el căsuţa aia. Are cinci copii celălalt, dar se chinuie să-i crească. De-o viaţă întreagă, ce când suntem aici fac asta! Nu am putut să trăim cu ei. Ea, Vandana, a trăit în Mihăeşti şi zgornit-o Poliţia aici, că nu mai putea lumea să trăiască cu ea.”, susţine Elisabeta Lincan, mama bătăuşilor. Protagoniştii scandalului au ajuns la Poliţia Schitu Goleşti unde au fost audiaţi, iar oamenii legii urmează să stabilească de la ce a pornit cearta între neamuri şi cine pe cine a rănit. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK