Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Încă o minoră din Muscel, „recuperată” de pe drum

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 351

 

Aşa cum v-am informat, în nici două zile poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la şase dispariţii de minori (dintre care cinci fete), în urma verificărilor stabilindu-se că toate sunt plecări voluntare şi toate fiind clarificate într-un interval cuprins între 15 minute şi câteva ore.

Un astfel de eveniment a avut loc duminică noaptea, în jurul orei 23.30, când Poliţia Câmpulung a fost sesizată despre faptul că o adolescentă de 16 ani, din Aninoasa, ar fi plecat voluntar de la domiciliu. Potrivit oamenilor legii, adolescenta se afla la a doua plecare voluntară, dispariţia acesteia fiind sesizată de tatăl său şi în ziua de 4 august, iar în urma activităţilor de căutate a fost identificată de către poliţişti în ziua de 5 august pe raza comunei Berevoeşti şi încredinţată familiei. Fata cu pricina nu a fost victima unei infracţiuni ţi nu a săvârşit fapte de natură penală, iar în cauză au fost sesizaţi reprezentanţii DGASPC pentru evaluarea suplimentară a situaţiei minorei. „Avându-se în vedere operativitatea cu care persoanele au fost găsite, în niciunul dintre cazuri nu s-a declanşat procedura de dare în urmărire la nivel naţional”, a transmis Poliţia Judeţeană. 

 

The most visited gambling websites in The UK