Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pericol de moarte în Cimitirul “Flămânda”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 543

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2403_Clipboard02.jpg

Mai multe cabluri electrice, aflate sub tensiune, au ajuns, săptămâna trecută, la pământ, după ce o maşină de mare tonaj le-a agăţat şi a dărâmat unul dintre stâlpii de susţinere. Totul s-a întâmplat pe strada ce duce spre Cimitirul Flămânda şi biserica din zonă. În loc ca autorităţile locale să închidă strada şi să remedieze problema, cablurile nu au fost mişcate timp de două zile, fiind un real pericol public. Mai mult decât atât, locuitorii de pe strada respectivă au fost lipsiţi în tot acest timp de energie electrică.

Incidentul s-a petrecut după ce şoferul autospecialei de mare tonaj, aparţinând unei firme muscelene, a ratat drumul spre Valea Româneştilor, acolo unde trebuia să ajungă, virând spre Cimitirul Flămânda. A mers omul nostru tot înainte, deşi era vizibil că „ţinta” fusese pierdută, până când a agăţat cablurile electrice, într-o zonă în care acestea „tăiau” aerian drumul, la o înălţime mai mică decât cea a utilajului. Firele au fost retezate, ajungând la sol, în timp ce unul dintre stâlpii de susţinere a fost dărâmat. Bineînţeles că în urma incidentului şoferul şi-a luat tălpăşiţa, fără să anunţe pe nimeni, lăsând în urma sa un pericol de moarte. Nu mai puţin de două zile au stat cablurile căzute printre morminte şi în plină stradă, fără ca nimeni să ia vreo măsură, deşi locuitorii din zonă au făcute numeroase sesizări către autorităţile locale competente. Din păcate, nimeni nu i-a băgat în seamă! Abia după două zile, timp în care mulţi oameni, care s-au perindat la cimitir, ar fi putut să fie electrocutaţi, o firmă specializată a intervenit şi a remediat problema. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK