Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cabluri agăţate de o maşină

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 528

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2401_Clipboard13.jpg

Săptămâna trecută, un bărbat de 48 de ani, din oraşul Costeşti, care conducea o autoutilitară Iveco, dinspre intersecţia cu DN 73, spre Coşeşti, în comuna Dârmăneşti, şi transporta în benă componente ale unui loc de joacă pentru copii, a agăţat mai multe cabluri. 

Se pare că încărcătura a fost mai mare decât trebuia şi, atunci când a trecut pe sub mai multe fire de cablu şi internet, le-a smuls pur şi simplu. Astfel, şoferul a distrus un stâlp de susţinere din lemn, dar şi consola de prindere de la colţul unei case, racordată de la acel stâlp. „Şoferul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, urmând ca despăgubirea pentru pagubele create să se facă prin RCA”, a transmis Poliţia Argeş. În drumul său, şoferul a mai agăţat şi alte cabluri aeriene de pe strada respectivă.  Adrian TĂNASE (sursa foto: universulargesean.ro)

 

The most visited gambling websites in The UK