Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Calul i-a băgat în spital S-au răsturnat cu căruţa în timp ce se duceau la sapă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 393

 

Patru persoane, un bărbat şi trei femei, cu vârste cuprinse între 42 şi 50 de ani, au ajuns, miercuri, de dimineaţă, la spitalul din Câmpulung, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce s-au răsturnat cu căruţa pe un drum comunal din comuna Mioarele. O femeie a fost grav rănită şi a fost dusă direct în sala de operaţie. Celelalte persoane implicate în accident s-au ales cu traumatisme uşoare.

Potrivit unor localnici, Adrian B. plecase de-acasă, din satul Măţău, cu căruţa, şi intenţiona să ajungă undeva în apropierea carierei de piatră de la Boteni, unde avea de săpat o grădină. Împreună cu el erau soţia şi alte două femei, angajate cu ziua. Din nefericire, în satul Coceneşti, în zona „Gârligi”, pe un drum comunal, calul s-a speriat de ceva şi a rupt-o la fugă, fără a mai putea fi stăpânit. În goana nebună, căruţa s-a răsturnat, iar cei patru ocupanţi ai atelajului au fost aruncaţi care încotro. „Au plecat la sapă către „Piatra Botenilor”. Avea un cal mare, dar era cam nemuncit. De la Coceneşti în jos, către „Gârligi”, unde se face şi drumul către Jugur, şi-a făcut calul nălucă, am auzit. N-a mai putut să-l ţină în frâu şi a fugit pe unde a vrut el. La un moment dat, căruţa s-a răsturnat şi i-a aruncat pe toţi, pe unde s-a nimerit. Cred că i-a şi lovit căruţa, nu ştiu exact.”, ne-a declarat un sătean. În urma incidentului, toate cele patru persoane au fost rănite şi au fost transportate cu trei ambulanţe la Spitalul Municipal Câmpulung. O femeie era în stare gravă, având o fractură deschisă la glezna dreaptă, aşa că a fost dusă direct în sala de operaţii. Ceilalţi ocupanţi ai atelajului au fost răniţi uşor şi au primit îngrijirile medicale ce se impuneau la Compartimentul Primiri Urgenţă. Totodată, li s-au făcut şi investigaţii suplimentare pentru a se înlătura orice altă suspiciune traumatică. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK