Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Alcoolul şi singurătatea l-au împins la sinucidere

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 635

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2392_Clipboard14.jpgUn bărbat de 48 de ani, din satul Văcarea, comuna Mihăeşti, a fost găsit spânzurat, luni după-amiază, în locuinţa sa din localitatea menţionată anterior. Nimeni nu ştie cu exactitate ce l-a împins să-şi pună capăt zilelor, însă cei care l-au cunoscut vorbesc că supărarea de a fi părăsit de soţie şi patima sa pentru alcool au fost punctele de plecare ale acestei tragedii. Poliţiştii câmpulungeni, care s-au deplasat la faţa locului, pentru a ancheta acest caz, spun că nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza morţii, cadavrul bărbatului prezentând indicii clare de suicid.

Musceleanul a fost găsit atârnând în ştreang, în podul casei, la ora 17.45, chiar de fratele său care, îngrozit, după ce a tăiat funia cu care se spânzurase, a dat imediat alarma la 112. A solicitat o ambulanţă, în speranţa că se mai poate face ceva pentru a-i salva viaţa, însă cadrele medicale sosite la locul tragediei nu au mai putut face altceva decât să constate decesul, care survenise în urmă cu mai bine de cinci ore. A fost anunţată şi Poliţia, echipa operativă de la Câmpulung constatând că actul sinucigaş este evident, neexistând alte cauze ale morţii, care să trezească suspiciuni. Bărbatul, tată al unei fete de 20 de ani, a ales să-şi pună capăt zilelor chiar în casa în care copilărise, unde s-a mutat după ce divorţase de ceva vreme. „Devenise de nerecunoscut după ce căzuse în patima beţiei. Tocmai din cauza băuturii l-a lăsat şi nevasta. Nu se mai înţelegeau deloc, iar certurile dintre ei erau la ordinea zilei. S-a mutat în casa părintească, dar tot numai într-o băută o ţinea şi ameninţa tot timpul că se va sinucide. Nimeni nu l-a luat în seamă, iar luni de dimineaţă, din câte se pare, a făcut-o. Din spusele fratelui său, el ar fi băut, ca să aibă curaj, s-a găsit şi o sticlă de jumătate, cu ţuică, în podul casei, iar apoi şi-a pus ştreangul de gât. L-a găsit frate-său, după ce l-a căutat prin grădină şi nu l-a găsit. A urcat în podul casei şi a dat de el. I-a tăiat funia şi a sunat la 112. N-au mai avut ce să-i facă!”, ne-a povestit un vecin. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie. Mai multe vor şti anchetatorii după concluziile medicilor legişti. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK