Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un bărbat din Aninoasa va fi extrădat în Austria, unde a furat un aragaz

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 548

 

Un muscelean este urmărit, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare european. Până la prezentarea în original a mandatului de arestare pentru furt calificat, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu. Este vorba de Florin Costache, de 46 de ani, originar din comuna Aninoasa. Bărbatul, aflat la muncă în Austria, a spart o locuinţă din care a sustras două butelii şi un aragaz.

Pentru furt calificat, pe numele musceleanului a fost emis un mandat european de arestare, fiind dat în urmărire. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, au pus în executare  mandatul. Bărbatul a fost identificat şi condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare. Procurorii au înaintat propunerea de luare a măsuri arestării provizorii, dar instanţa a respins-o, impunându-i lui Florin Costache arestul la domiciliu din localitatea Aninoasa. În următoarele 30 de zile, începând cu 11 iunie, bărbatul nu are voie să părăsească imobilul de domiciliu, fără permisiunea instanţei, următorul termen de judecată fiind fixat pe 25 iunie, la ora 11.00, când procurorul de caz trebuie să aducă mandatul european de arestarea în original, însoţit de traducerea în Limba română. După finalizarea procedurilor de extrădare, musceleanul va fi predat autorităţilor austriece pentru continuarea cercetărilor. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK