Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cine sunt bărbaţii suspecţi că furau motorină din locomotive

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 950

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2391_Clipboard18.jpgÎn ediţia trecută vă prezentam că, miercuri, 5 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat 20 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt de carburant. Vorbim despre sustragere de motorină din locomotivele unui transportator privat ce ajunge şi la Câmpulung. Potrivit oamenilor legii, în Argeş, patru percheziţii au avut loc la Câmpulung, patru la Valea Mare Pravăţ, două la Stoeneşti şi câte una la Dragoslavele şi Mioarele. De asemenea, alte trei descinderi s-au desfăşurat la Văleni - Dâmboviţa, trei la Galaţi şi una la Videle - Teleorman.

Şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 45 şi 56 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarceraţi în arestul Poliţiei Judeţene, fiind suspectaţi de furt de motorină din locomotive. Aceştia sunt Sorin S., de 56 de ani, şi Sorin N., de 50 de ani, ambii din Câmpulung, Gheorghe D., de 52 de ani, Ionuţ M., de 53 de ani, ambii din Văleni - Dâmboviţa, Mihai J., de 51 de ani, din Dragoslavele, şi George Nicolae M., de 45 de ani, din Galaţi. Totodată, oamenii legii au ridicat 700 litri de carburant, susceptibil a proveni din furt, şi 140 de recipiente folosite la comiterea faptelor.

Din cercetări a reieşit că, în cursul acestui an, 19 bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani ar fi sustras motorină din locomotivele aparţinând unui operator privat de transporturi feroviare. Ulterior, cei în cauză ar fi valorificat carburantul la diverse persoane, iar prejudiciul este în curs de stabilire. Împricinaţii sustrăgeau ritmic între 5 şi 200 litri de motorină, ceea ce a dus la creşterea inexplicabilă a consumului locomotivelor de manevră. Aspectul i-a atras atenţia administratorului firmei care, bănuind că e ceva necurat la mijloc, a sesizat Poliţia. A.TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK