Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce a pierdut la păcănele, şi-a vărsat nervii pe aparate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 628

 

Supărat că a pierdut la păcănele, un câmpulungean a distrus aparatele din sala de jocuri, incidentul fiind înregistrat de camerele de supraveghere din local. După plângerea firmei păgubite, bărbatul a fost judecat şi condamnat pentru distrugere, la amendă penală şi la achitarea pagubelor produse. A doua zi după pronunţare, acuzatul a atacat decizia instanţei.

Începerea urmăririi penale a lui Florin Laurenţiu Constantin a debutat după ce acesta, în ajunul Crăciunului de acum trei ani, pe 24 decembrie 2016, şi-a vărsat nervii pe două aparate de joc, bunuri ale firmei G&D Vis Interprod SRL, care deţine mai multe locaţii cu jocuri de noroc şi cazinouri. Rechizitoriul Parchetului Câmpulung a fost admis de Judecătorie pe 7 noiembrie 2018, atunci când a debutat şi judecarea câmpulungeanului pentru distrugere. Acţiunea s-a derulat de-a lungul mai multor termene, din cauză că inculpatul nu se prezenta la proces, instanţa făcând demersuri suplimentare pentru înştiinţarea lui cu privire la procedura penală ce se derulează împotriva sa. Inclusiv s-au făcut cereri către Administraţia Naţională a Penitenciarelor, care să comunice dacă Florin Laurenţiu Constantin este încarcerat în vreuna dintre unităţile sistemului de penitenciar, către Sistemul Informatic Schengen, prin intermediul căruia să se dispună căutarea lui în spaţiul Uniunii Europene, dar şi către Ministerul Justiţiei - Direcţia Drept Internaţional şi Cooperare Judiciară - Serviciul Cooperare Internaţională Judiciară în Materie Penală, căruia i s-a cerut sprijinul pentru identificarea inculpatului, a cărui prezenţă a fost semnalată, la 2 iunie 2017, pe teritoriul Germaniei.

După audierea mai multor martori şi vizionarea în şedinţă publică a înregistrării video, depusă în cadrul urmăririi penale, Judecătoria Câmpulung l-a condamnat pe Florin Laurenţiu Constantin la 2.400 lei, amendă penală, adică contravaloarea a 240 de zile amendă, calculate cu 10 lei pe zi. Prin hotărârea din 5 iunie, bărbatului i s-a pus în vedere că dacă nu achită suma, în tot sau în parte, i se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare. 

Pe partea civilă, magistratul de caz a fost de acord cu solicitarea părţii vătămate, firma G&D Vis Interprod SRL, şi l-a pus pe inculpat să-i plătească 4.488,30 lei, despăgubiri civile. În seama condamnatului au fost puse şi cheltuielile judiciare către stat, în valoare de 320 lei. Decizia Judecătoriei Câmpulung nu este definitivă, motiv pentru care inculpatul deja a atacat-o. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK