Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 965

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2391_Clipboard16.jpgUn şofer din Dârmăneşti şi-a pierdut viaţa duminică după-amiază, după ce a pierdut controlul volanului, a lovit o maşină staţionată (din fericire, nu se afla nimeni în ea), un cap de pod şi apoi s-a răsturnat într-o văgăună, unde şi-a găsit sfârşitul. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de prim-ajutor, victima fiind găsită încarcerată şi fără semne vitale. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, iar medicii au declarat decesul.

Ion Cătălin C., de 42 de ani, se afla la volanul unui autoturism Opel Astra. Acesta conducea cu viteză dinspre Jupâneşti spre Valea Nandrii, când a intrat într-o curbă. A depăşit un autoturism, dar când să revină pe banda sa de mers, a pierdut controlul volanului. A lovit un autoturism Volkswagen, parcat pe marginea şoselei. După impact, a fost proiectat într-un cap de pod. Maşina s-a răsturnat, rămânând sprijinită de un gard din beton. În urma impactului deosebit de violent, conducătorul auto a fost proiectat afară din maşină. A fost rănit grav şi a murit. A fost găsit în stop cardio-respirator de echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş. Victima a fost resuscitată 45 de minute, dar eforturile medicilor au fost zadarnice. 

Adrian TĂNASE

 

The most visited gambling websites in The UK