Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Proprietarii în Suedia, casa cuprinsă de flăcări

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 688

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2391_Clipboard01.jpg

Pompierii câmpulungeni au fost solicitaţi, ieri de dimineaţă, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă din comuna Schitu Goleşti, din motive rămase, deocamdată, necunoscute. Focul s-a propagat doar în interior şi a fost stins înainte de a provoca şi alte pagube.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 8.00, într-un imobil situat pe DN 73, chiar la intrarea, dinspre Câmpulung, în comuna Schitu Goleşti. Casa era nelocuită, proprietarii acesteia fiind plecaţi în Suedia. Alarma au dat-o câţiva vecini, după ce au văzut ieşind fum din locuinţă. „Nu e nimeni acasă, sunt plecaţi la muncă, în străinătate, în Suedia. Nu ştim de la ce a luat foc. Cred că o fi trăsnit ieri, cine ştie. Sau poate a luat de la curent...”, vorbeau ieri vecinii. La faţa locului au ajuns pompierii câmpulungeni care au constatat că incendiul cuprinse doar interiorul imobilului, fiind distruse mai multe obiecte şi aparatură de uz casnic, mobilier, textile şi alte bunuri. Pagubele urmează să fie contabilizate după ce vor ajunge acasă proprietarii. Cauza care a stat la baza producerii incendiului rămâne deocamdată necunoscută, cel mai probabil, fiind vorba de un scurtcircuit al instalaţiei electrice. A.B.

The most visited gambling websites in The UK