Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din cauza nepăstrării distanţei în mers, Carambol cu trei maşini pe Mateiaş, o minoră rănită

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1194

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2380_Clipboard09.jpgUn şofer neatent a provocat, marţi de dimineaţă, în jurul orei 11.00, pe DN 73, în zona Mateiaş, o coliziune în lanţ, în urma căreia o persoană a fost rănită uşor şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei autoturisme au fost implicate în acest accident rutier, toate fiind avariate, iar poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung trebuie să stabilească acum cu certitudine cauzele şi împrejurările care au stat la baza acestuia, precum şi gradul de vinovăţie al persoanelor implicate.

Potrivit martorilor, cele trei autoturisme se aflau într-o coloană şi coborau serpentinele de la Mateiaş, spre Dragoslavele. La un moment dat, imediat după Mausoleu, într-o curbă la stânga, din cauza nepăstrării distanţei între ele, vehiculele s-au ciocnit, iar, în urma efectului de domino, o persoană a fost rănită. Vorbim despre o adolescentă de 14 ani, care se afla în autoturismul de la mijloc, pe bancheta din spate, şi care a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spitalul din Câmpulung. Traficul s-a desfăşurat, mai bine de o jumătate de oră, alternativ, din cauza accidentului. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au întocmit în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului. Cei trei conducători auto implicaţi au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK