Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un tânăr din Valea Mare, pedepsit pentru act sexual cu un minor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 440

Un individ din Nămăeşti a fost condamnat la o pedeapsă cu suspendare, fiind acuzat de act sexual cu un minor. Magistraţii Judecătoriei Câmpulung l-au pus să facă şi muncă în folosul comunităţii, dar să achite şi cheltuielile prilejuite de stat cu cercetarea sa.

Andrei Bujorel Onea a fost judecat după ce a profitat de o consăteancă, Ştefania Maria F. Pentru act sexual cu un mimor, musceleanul a fost condamnat de Judecătoria Câmpulung, pe 16 aprilie, la un an şi şase luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de doi ani, calculat de la data rămânerii definitive a acestei hotărâri.

Pe durata termenului de supraveghere, Andrei Bujorel Onea trebuie să respecte mai multe măsuri: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Argeş la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, precum şi întoarcerea; să comunice schimbarea locului de muncă, informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei comunei Valea Mare Pravăţ.

Magistratul i-a atras atenţia tânărului că-i va fi revocată amânarea aplicării pedepsei şi se va dispune aplicarea ei, dacă pe parcursul termenului de supraveghere nu respectă măsurile impuse, dar şi dacă după aplicarea amânării condamnării săvârşeşte o nouă infracţiune, descoperită în termenul de supraveghere pentru care s-a pronunţat o condamnare (chiar după expirarea acestui termen).

Bărbatul a fost pus să achite cheltuielile judiciare avansate de stat, în sumă de 150 de lei.

Hotărârea nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, care se va depune tot la Judecătoria Câmpulung, în termen de 10 zile de la comunicare. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK