Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Casă în construcţie, distrusă de flăcări

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2450

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2371_Clipboard14.jpg
Dincolo de incendiile de vegetaţie ,care le tot dau bătăi de cap, pompierii câmpulungeni au fost solicitaţi, miercuri după-amiază, pentru a interveni într-o gospodărie din comuna Boteni, cuprinsă de flăcări. Focul a distrus o casă aflată în construcţie şi un grajd.
Incendiul a fost semnalat în jurul orei 15.00, într-o locuinţă situată în centrul comunei Boteni. Flăcările au cuprins acoperişul casei, aflate în construcţie, şi s-au extins cu repeziciune la un grajd din lemn, din imediata vecinătate (practic, lipit de zidul casei). Două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit cu promptitudine, reuşind să localizeze şi să lichideze incendiul înainte de a se propaga la alte imobile din jur. Focul a mistuit acoperişul casei pe o suprafaţă de 50 metri pătraţi şi 30 metri pătraţi din grajd. Cauza probabilă a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică a imobilului. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK