Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un bărbat din Vlădeşti, condamnat, după ce a făcut copil cu o minoră

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 673

O copilă minoră din Vlădeşti a adus pe lume un băieţel, după ce un bărbat din localitate a profitat de naivitatea ei. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş s-a autosesizat, iar pe numele bărbatului oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală. Rechizitoriul Parchetului, pentru „act sexual cu un minor”, nr. 2297/P/2016, a fost admis de Judecătoria Câmpulung, care a dispus trimiterea în judecată a lui Constantin Văduva Chira, Elena Izabela C., fiind parte vătămată (în prezent, fiind în plasament la o familie din Voineşti), Simona Elena Cîrstei şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, reprezentanţi legali ai minorei.

După trei termene de judecată, pe 19 martie 2019, instanţa a decis condamnarea lui Constantin Văduva Chira la doi ani de închisoare, cu executare, sub supraveghere pe durata tot a doi ani, care va constitui şi termen de încercare. În acest timp, inculpatul trebuie să respecte mai multe măsuri, care i s-au impus, adică să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Argeş, la datele fixate de această instituţie; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă, informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; să nu părăsească teritoriul României fără acordul instanţei.

Pe durata termenului de încercare, Constantin Văduva Chira a fost pus de instanţă să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Vlădeşti. Pe latura civilă, bărbatul trebuie să-i plătească fetei suma de 10.000 lei, daune morale. Tot el va suporta şi cheltuielile judiciare către stat, care ajung la valoarea de 1.700 lei. Decizia Judecătoriei Câmpulung nu este definitivă, părţile putând să o atace în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK