Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Doi musceleni, condamnaţi pentru lovire şi alte violenţe

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 617

Doi bărbaţi, puşi pe scandal, şi-au primit recent pedeapsa la Judecătoria Câmpulung, după ce au fost inculpaţi în dosare privind săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Indivizii au scăpat uşor, cu amenzi penale, după ce au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul Câmpulung.

Primul care şi-a primit pedeapsa, pe 12 martie, a fost Ion Racolţea. Acesta a fost condamnat la 135 zile-amendă, după ce l-a bătut pe Nicolae Dragoş Ciurea. Cuantumul sumei corespunzătoare unei zile amendă a fost stabilit la 10 lei. În final, inculpatul trebuie să achite amenda penală în cuantum de 1.350 lei. Instanţa l-a obligat pe inculpat la plata sumei de 250 lei, reprezentând cheltuielile judiciare avansate de stat. Cheltuielile cu avocatul din oficiu, în faza de urmărire penală, în sumă de 230 lei, şi în faza de judecată, în sumă de 554 lei, vor fi avansate de stat.

Pe 18 martie, a ajuns în faţa instanţei Gheorghe Enache, după ce l-a lovit pe Sorin Celoiu. Bărbatul a primit aceeaşi pedeapsă ca în cazul precedent. Instanţa a obligat inculpatul la 300 lei cheltuieli judiciare către stat. De asemenea, cheltuielile judiciare reprezentate de onorariul apărătorului din oficiu pentru inculpat, în sumă de 554 lei, vor fi menţinute în sarcina statului şi achitate din fondurile Ministerului Justiţiei. Instanţa le-a pus în vedere celor doi faptul că neexecutarea cu rea credinţă a pedepsei amenzii, în tot sau în parte, se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare. Sentinţele nu sunt definitive, putând fi contestate în termen de 10 zile de la comunicare. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK