Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Găinarii”, cercetaţi sub control judiciar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2812

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2367_Clipboard10.jpgPatru bărbaţi au fost reţinuţi, săptămâna trecută, de poliţiştii Secţiei Rurale din Stâlpeni, după ce au furat mai multe păsări domestice. Indivizii au dat lovitura într-o gospodărie din Stâlpeni, valoarea pagubei ridicându-se la circa 1.500 de lei. Suspecţii au fost conduşi la secţia de poliţie, pentru audieri şi pentru stabilirea activităţii infracţionale. S-au ales cu dosar penal şi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Poliţiştii care se ocupă de anchetă ne-au descris modul de operare al celor patru hoţi de păsări şi cum a decurs acţiunea de prindere a acestora: „În seara în care au fost prinşi la Stâlpeni, au fost organizate filtre pe baza descrierilor făcute de martori. Nu au oprit la primul filtru şi nici la cel de-al doilea. Au fost opriţi la calea ferată de la Stâlpeni. În maşina lor, un autoturism Volkswagen, înmatriculat în Dolj, nu s-au mai găsit păsări, ci doar fulgii acestora. Au apucat să le arunce pe geam. Cei patru operează în zone izolate. Doi dintre aceştia au antecedente penale, având alte cinci furturi comise în afara ţării. Cei tineri sar gardul în gospodărie, iar cei mai în vârstă ţin de „şase”. Maşina cu care cei patru au fost prinşi a fost confiscată.”, ne-au precizat surse judiciare care se ocupă de anchetă. Originari din Merişani, cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani, doi dintre ei tată şi fiu, plecaseră, în urmă cu o săptămână, prin judeţ, la furat de păsări şi animale din gospodăriile oamenilor. Ajunşi în comuna Stâlpeni, la ceas de seară, au pus ochii pe ograda unei femei şi i-au furat 11 curci şi 15 găini. Indivizii au încercat să ia şi o oaie, dar animalul a behăit atât de tare încât un vecin s-a panicat şi a ieşit afară din casă să vadă ce se întâmplă. A văzut hoţii în timp ce-şi luau tălpăşiţa, cu maşina ticsită de păsări, şi a sunat la 112. Indivizii au fost prinşi şi s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, fiind cercetaţi în stare de libertate, sub măsura controlului judiciar. 

Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK