Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tomberon incendiat în spatele hotelului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2689

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2367_Clipboard08.jpg

Luni seară, în jurul orei 21.00, pompierii câmpulungeni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că în spaţiul special amenajat din spatele Hotelului Muscelul, destinat colectării deşeurilor, un tomberon metalic a luat foc. Incendiul a fost stins fără alte probleme, iar tomberonul poate fi refolosit.

În zona respectivă e amplasat un singur tomberon destinat colectării deşeurilor, spaţiul fiind îngrădit cu un zid din beton şi bolovani şi porţi metalice de acces. Incendiul a fost lichidat de către un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, alte bunuri nefiind afectate în zona comiterii faptei. Au ars aproape toate gunoaiele depozitate, mirosul specific simţindu-se pe o rază de câteva sute de metri. Din primele verificări, rezultă faptul că incendiul a fost provocat cu intenţie, probabil, de câţiva aurolaci care bântuie prin zonă. Într-un ritm rapid, coşurile de gunoi stradale au fost distruse, containere nou amplasate au fost deteriorate, acum incendiate. Pe de altă parte, câmpulungenii „de bine” lansează campanii de minimalizare a eforturilor făcute de firmele de salubrizare pentru a face ordine în activitatea specifică, unde s-au angajat să facă investiţii 12 ani de acum încolo.             

 

The most visited gambling websites in The UK