Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Localnicii au incendiat zeci de hectare la Schitu Goleşti şi Poienarii de Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2702

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2364_Clipboard09.jpg

Pe 28 februarie 2019, a fost sărbătorită Ziua Protecţiei Civile, pompierii argeşeni organizând o frumoasă manifestare în centrul Piteştiului. Şi, cu acest prilej, muscelenii le-au oferit militarilor un cadou, incendiind miriştile, flăcările extinzându-se cu repeziciune pe zeci de hectare.

În după amiaza zilei de 27 februarie 2019, pompierii câmpulungeni au intervenit cu o autospecială cu apă şi spună în comuna Schitu Goleşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Flăcările au mistuit buruienile uscate, mărăcinişul şi lăstărişul pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi.

Cu aceeaşi situaţie s-au confruntat militarii de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung şi în localitatea Poienarii de Muscel. Chiar dacă au acţionat prompt, a ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare.

Pompierii au concluzionat că în ambele situaţii a fost folosită intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.

Grav este că focul poate ajunge la casele oamenilor şi la pădure, fapt ce ar putea conduce la consecinţe dintre cele mai grave.

Teoretic, cei care au pus focul ar trebui sancţionaţi drastic, amenda fiind cuprinsă între 1.000 şi 2.500 lei. A.T.

The most visited gambling websites in The UK