Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În 2018, în zona de competenţă a Poliţiei Câmpulung, Numărul accidentelor, în scădere

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 679

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2361_Clipboard14.jpgPotrivit datelor statistice contabilizate la nivelul Poliţiei Municipiului Câmpulung, în anul 2018, în urbea musceleană s-au produs 10 accidente rutiere grave, soldate cu un mort şi 10 persoane rănite grav, evenimentele nedorite fiind în scădere faţă de anul precedent.

Principalele cauze generatoare de accidente rutiere au fost: indisciplina pietonală, viteza, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, nepăstrarea distanţei regulamentare în trafic şi abateri ale bicicliştilor. În trei dintre accidentele rutiere, culpa a fost reţinută în sarcina pietonilor, iar în restul de până la 10, vina a fost a conducătorilor auto. 

Oamenii legii mai informează că, pe parcursul anului 2018, pe tronsoanele de drum naţional aflate în competenţa Poliţiei Câmpulung, au avut loc 25 de accidente rutiere, în urma cărora au rezultat 7 morţi şi 26 de răniţi grav, bilanţul fiind, de asemenea, în scădere faţă de 2017. În 10 dintre aceste accidente de circulaţie, culpa a fost reţinută în seama pietonilor, iar pentru 15 incidente, de vină au fost conducătorii auto. Principalele cauze care au stat la baza producerii accidentelor au fost: indisciplina pietonală, viteza, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, abateri ale căruţaşilor şi bicicliştilor. 

Conform statisticii primite de la IPJ Argeş, în luna ianuarie a anului 2019, în municipiul Câmpulung s-a produs un accident rutier soldat cu un rănit grav, iar în mediul rural, situaţia a fost identică. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK