Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un şofer neatent a provocat un grav accident, la Coşeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 708

Duminică dimineaţa, în jurul orei 10:30, în comuna Coşeşti a avut loc un accident de circulaţie. Evenimentul a avut loc pe DJ 731, unde Nicolae G., de 37 de ani, din Domneşti, circula cu o Dacia Logan dinspre Dârmăneşti, satul Piscani, către localitatea de domiciliu. În timp ce traversa comuna Coşeşti, şoferul a acroşat doi pietoni, o femeie în vârstă de 43 de ani şi un copil de 8 ani s-au ales cu multiple lovituri şi au avut nevoie de intervenţii medicale urgente. 

În urma apelului la 112, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni  a intervenit la o femeie de 43 de ani, Georgeta D., cu suspiciune de fractură costală şi escoriaţii, aceasta fiind preluată de SMURD şi transportată la spital. Şi băieţelul ei, în vârstă de 8 ani, s-a ales cu escoriaţii şi lovituri la cap, acesta fiind predat unui echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.  Se pare că, la volanul autoturismului, se afla un bărbat de 37 de ani, din Dârmăneşti, care se deplasa dinspre Piscani spre casă. Poliţiştii au deschis o anchetă, urmând să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine se face vinovat de producerea lui. 

The most visited gambling websites in The UK