Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Găsit mort în canal

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 3123

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2356_4-5-mort-in-canal.jpgViaţa unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Cetăţeni, s-a sfârşit brusc, sâmbătă seara, într-un canal de scurgere a apelor pluviale, în localitatea învecinată, Stoeneşti. Pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă şi se presupune că omul ar fi decedat din cauze naturale, pe fondul consumului exagerat de alcool.

Potrivit informaţiilor culese de la localnici, Gheorghe Grancea era un om amărât, care supravieţuia muncind cu ziua pe la diferite persoane din Cetăţeni şi localităţile limitrofe. Ajunsese în această situaţie din cauza alcoolului, care pusese definitiv stăpânire pe el. 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2356_4-5-mort-in-canal2.jpgVineri, de dimineaţă, a plecat, ca de obicei, de-acasă şi a găsit ceva de lucru în satul Coteneşti. După ce şi-a terminat treaba, a pornit spre domiciliu, dar pe trei cărări, ţuica pe care a consumat-o peste zi dându-i serios de furcă. În zona Valea lui Coman i s-a făcut, probabil, rău şi s-a aşezat pe un dig din beton, să se odihnească. 

Din păcate, a făcut un stop cardio-respirator şi a fost găsit decedat de un localnic, într-un canal de scurgere a apei, situat în imediata apropiere a digului. Bărbatul a fost resuscitat de un echipaj SMURD, preţ de câteva zeci de minute, însă paramedicii au declarat, într-un final, decesul. Poliţiştii susţin că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morţii, pe trupul neînsufleţit nefiind găsite urme de violenţă. 

Cauza exactă a decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei. 

 

The most visited gambling websites in The UK