Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Condamnat după ce a înşelat OTP Bank, CAR Elisan şi Spitalul TBC

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 1692

 

La începutul săptămânii, un muscelean a fost condamnat după ce a înşelat mai multe instituţii financiare nebancare, dar şi bancare.

Ioana Viorel a încheiat cu Parchetul Câmpulung un acord de recunoaştere a vinovăţiei, după ce a fost cercetat penal pentru mai multe infracţiuni, de înşelăciune în formă continuată şi uz de fals. În dosar, părţi vătămate au fost CAR Elisan IFN Câmpulung, Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung, OTP Faktoring ZRT şi OPT Bank România SA.

Pentru înşelăciune în formă continuată, Judecătoria Câmpulung l-a condamnat pe Viorel Ioana, pe 28 ianuarie 2019, la un an de închisoare, iar pentru uz de fals, la trei luni de închisoare. Cele două condamnări i-au fost contopite, rezultând o pedeapsă finală de un an şi o lună de închisoare, cu suspendarea executării sub supraveghere pe un termen de doi ani.

Pe durata termenului de supraveghere, musceleanul a fost obligat să se supună mai multor măsuri: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune, la datele fixate de această instituţie; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă, informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; să nu părăsească teritoriul României fără acordul instanţei.

În acelaşi timp, ca pedeapsă complementară, i s-a interzis dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat.

În plus, în cei doi ani de supraveghere, trebuie să frecventeze un program de integrare socială, având şi obligaţia să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Valea Mare Pravăţ. Bărbatul condamnat a fost pus să suporte cheltuielile judiciare către stat, în sumă de 400 de lei. 

The most visited gambling websites in The UK