Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un tânăr din Godeni, după ce şi-a bătut mama, a violat-o

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2354_4-5-viol.jpgO femeie de 49 de ani, din satul Coteşti, comuna Godeni, a trecut prin momente cumplite, după ce, sâmbătă noaptea, a fost violată chiar de fiul ei, pe fondul consumului exagerat de alcool. Individul, cercetat şi într-un alt dosar pentru vătămare corporală gravă, a fost reţinut duminică pentru 24 de ore, iar ieri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, totul s-ar fi petrecut într-o casă nelocuită, care a aparţinut fostului soţ al femeii. Cei doi, mamă şi fiu, au mers acolo să consume băuturi alcoolice, iar la un moment dat, tânărul de 32 de ani a tăbărât pe cea care i-a dat viaţă şi a luat-o la bătaie, după care a violat-o. Şocată, femeia a alertat autorităţile, iar duminică, de dimineaţă, fiul ei, Vasile Stelian Pripici, pe numele său, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Ieri, a fost prezentat Parchetului iar apoi a ajuns la Judecătoriei Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă. În jurul orei 1.30, instanţa s-a pronunţat, împotriva individului dispunându-se arestarea preventivă pentru 30 de zile, până pe 26 februarie 2019, inclusiv. Vasile Stelian Pripici este cunoscut ca un cal breaz prin localitatea de baştină, şi nu numai, prin prisma faptelor cu violenţă pe care le-a comis. El mai este cercetat şi într-un alt dosar penal, pentru vătămare corporală gravă, după ce a snopit în bătaie o femeie din localitate, în timp ce se aflau la lemne în pădure. Se pare că tânărul chiar a vrut să o violeze, însă tentativa de viol nu a putut fi probată. În urma agresiunii, victima şi-a pierdut vederea la un ochi. Vasile Stelian Pripici se află într-o relaţie de concubinaj şi are un copil în vârstă de 8 ani. „E foarte violent cu femeile, mai ales atunci când bea. A vrut să violeze pe una din sat, în pădure, dar a scăpat. A bătut-o, însă, de a lăsat-o fără vedere la un ochi. Nici cu femeia asta cu care stă nu se comportă mai bine. Biata are şi un handicap şi o bate mereu. A făcut numeroase plângeri la Poliţie.”, ne-a declarat un bărbat din Coteşti. Dacă va fi găsit vinovat, Vasile Stelian Pripici riscă ani de puşcărie, el fiind acuzat de viol în formă agravantă. 

 

The most visited gambling websites in The UK