Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Continuă serialul grăbiţilor în parcare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3367

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2354_12-13-parcari.jpgAmenzile nu sunt deloc de neglijat, însă șoferii musceleni sunt perseverenți și comit, zi de zi, aceleași greșeli şi cam în aceleaşi locaţii. Scuzele sunt graba sau o problemă urgentă de rezolvat ori faptul că nu sunt suficiente locuri de parcare. Conform Codului Rutier, oprirea neregulamentară este sancționată cu două sau trei puncte-amendă, adică 250 sau 375 de lei, plus două puncte de penalizare, în timp ce staționarea neregulamentară este sancționată cu patru sau cinci puncte-amendă, adică 500 sau 625 de lei, plus trei puncte de penalizare. Cu toate acestea, şoferii nu au niciun stres, asta pentru că nici nu sunt verificaţi de autorităţi.

O nouă discuţie a pornit în mediul online, acolo unde mai mulţi oameni au hotărât să publice toate parcările care pot duce la accidentarea pietonilor, iar în fiecare zi sunt minim 20 de maşini pe centru, pe Bulevard şi până la Statuie, parcate ca în codru. După publicarea pozei, mai mulţi musceleni au venit şi cu comentarii:

*Marta Ionuţ Valentin: “Poliţia Locală ştie să calce pietonii care traversează pe trecerea de pietoni, nu au timp să îi vadă şi pe ăştia care parchează pe unde apucă. Acum 5 minute, se jucau pe telefon în maşină la căldură.” 

*Sion Adrian: “Seria retarzilor care parchează pe treceri de pietoni sau pe locurile destinate oamenilor cu handicap.”

*Dănuţ Marin: “E plin oraşul, mai puţin autorităţile.”

*Cristi Ciortan: “Era zăpadă când a parcat!”

*Popescu Andrei: “Mai mult ca sigur, nu era. Pe lângă asta, există indicator.”

*Vorovenci Radu:  “A greşit şi el...”

*Popescu Andrei: “Aşa greşim toţi. Dăm peste oameni pe trecere şi mna... a greşit şi el.”

*Vorovenci Radu: “Andrei, aici ai dreptate!”

*Robert Claudiu Buzarna: “Eee, lasă, mă, că nu a omorât pe nimeni, nu mai trageţi a rău, da a parcat rău, dar sigur nu o mai face dacă s-a văzut pe Facebook.” 

*Mădălin Comănici: “Nu e prima dată când văd această maşină parcată astfel.” 

*Ştefan Laurenţiu Rădulescu: “A blocat şi poarta omului.”

Indiferent de plângerile oamenilor, şoferii continuă să parcheze numai în bătaie de joc, căutându-şi scuze diverse, iar în urma acestor  tipuri de parcări, mulţi oameni au ajuns loviţi pe trecerea de pietoni din cauza lipsei de vizibilitate. La Câmpulung, se parchează ca în codru şi nimeni nu face nimic şi, probabil, nici nu va face până nu se va întâmpla o tragedie.

 

The most visited gambling websites in The UK