Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Trei persoane rănite, după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2353_4-5-acc-cap-pod.jpgTrei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, marţi seara, după ce au fost implicate într-un accident rutier, pe DN 73, în comuna Ţiţeşti.

Cele trei victime se aflau într-un autoturism Dacia Solenza şi se deplasau dinspre Câmpulung spre Piteşti. La ora 20.45, în comuna Ţiţeşti, în apropierea intersecţiei DN 73 cu drumul judeţean spre Bălileşti, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a părăsit şoseaua şi s-a izbit violent de un cap de pod, rămânând în şanţ. Atât şoferul, cât şi ceilalţi doi pasageri au primit îngrijiri medicale de urgenţă la locul accidentului, fiind transportate apoi cu o ambulanţă la spital. Deşi, la un moment dat, se vorbea despre o persoană încarcerată, nu a mai fost nevoie de intervenţia pompierilor. Poliţia a demarat cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului. Din primele verificări, se pare că totul a fost cauzat de neadaptarea vitezei condiţiilor de drum, carosabilul fiind alunecos din cauza căderilor de zăpadă. 

 

The most visited gambling websites in The UK