Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Acțiuni ale polițiștilor în Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1087

Prins conducând băut

Cornel P., de 65 de ani, din Câmpulung, a fost prins de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Naţională, aflat sub influenţa alcoolului. Şoferul avea o concentraţie de 0,45 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 

Fără permis, la volan

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe Daniel T., de 19 ani, din comuna Berevoeşti, care conducea un autoturism pe DC3, în Berevoeşti, fără a poseda permis de conducere. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Mai grav de atât, instanţa i-ar putea anula dreptul de a mai obţine permis de conducere.

Lucrătorii de la Secţia de Poliţie Rurală din Stâlpeni l-au oprit la control pe Vasile F., în vârstă de 44 de ani, din aceeaşi localitate. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, a reieşit că el mergea cu maşina fără a avea permis de conducere.  Deşi nu este posesor de permis de conducere, Florin B., de 43 de ani, din comuna Berevoeşti, a ignorat legea şi a urcat la volan, plecând la drum cu maşina. A fost tras pe dreapta de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, care se aflau în patrulare la Berevoeşti. 

 

Conducea o maşină neînmatriculată

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti l-au tras pe dreapta pe Ioan C., de 52 de ani, din Aninoasa, care se afla la volanul unui autoturism. Maşina avea numere roşii. În timpul verificării documentelor, oamenii legii şi-au dat seama că bărbatul conducea un autoturism neînmatriculat. 

 

Fără carnet şi băuţi

Aurel V., de 23 de ani, din Stoeneşti, a fost depistat de către oamenii legii, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din satul Bădeni, fără a  avea permis de conducere. Totodată, tânărul se afla sub influenţa alcoolului. El avea o concentraţie de 0,20 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Mircea S., de 73 de ani, din Boteni, a fost prins de către oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73D, în Boteni, fără a avea permis de conducere. De asemenea, bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de aproape 0,30 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele tuturor, poliţiştii au întocmit dosare penale.

 

The most visited gambling websites in The UK