Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Judecarea hoţilor de la Orange Shop continuă cu ei în arest la domiciliu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3096

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2352_4-5-hoti-orange.jpgÎn luna decembrie 2018, cei doi bărbaţi, suspecţi că au furat de la Orange Shop Câmpulung, au cerut înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, iar instanţa a fost de acord cu solicitarea lor. Pe 18 ianuarie 2019, Judecătoria Câmpulung a prelungit această măsură în dosarul oltenilor judecaţi pentru furt calificat.

Pe 11 octombrie 2018, Cristinel Vasile, de 34 de ani, şi Mircea Costel Dancea, de 33 de ani, au fost reţinuţi de oamenii legii, iar pe numele lor au fost emise mandate de arestare pentru 30 de zile. Această măsură a fost prelungită de mai multe ori, până pe 14 decembrie 2018, când arestul preventiv le-a fost înlocuit cu cel la domiciliu.

Cei doi suspecţi au apărut din nou în faţa judecătorilor de la Câmpulung vineri, 18 ianuarie, moment în care s-a dispus ca judecata să meargă mai departe cu inculpaţii în arest la domiciliu, chiar dacă aceştia au cerut măsura controlului judiciar. Cristinel Vasile şi Mircea Costel Dancea au de respectat în continuare măsurile impuse, de a nu părăsi imobilele de domiciliu din comuna Brebeni, judeţul Olt, de a se prezenta în faţa organelor de urmărire penală, a judecătorului de cameră preliminară şi a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi. Şi de această dată, li s-a interzis să comunice cu martorii din dosarul penal: Ionuţ Bogdan Băbuş, Viorela Andreea Sachelaru, Vasile Popa, Dumitru Enache, Eugen Pătru, Liliana Lăcraru, Octavian Bălaşa şi Ştefan Stancu. 

Următorul termen în dosarul de furt calificat a fost stabilit pe 22 februarie 2019.

Bărbaţii sunt bănuiţi că în noaptea de 29 spre 30 august 2018, cu cagule pe cap, au pătruns în Orange Shop, din zona Pieţei Centrale, şi au furat toate telefoanele şi tabletele expuse în vitrine. Paguba a fost estimată la 13.500 de euro. 

La descinderile de la locuinţele tinerilor, poliţiştii au găsit peste 500 de telefoane mobile, tablete, laptop-uri, accesorii de telefonie mobilă, unelte şi scule electrice, atât de multe bunuri au fost găsite, încât poliţiştii au stat o zi întreagă să le inventarieze. Se pare că nu toate provin din furtul de la Orange Shop, mai ales că suspecţii au spart mai multe magazine de telefonie mobilă. 

The most visited gambling websites in The UK