Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulungean, urmărit internaţional, reţinut! A produs un accident în urma căruia au murit trei tineri!

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2352_12-13-urmarit-international.jpgPe 16 ianuarie, poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale Argeş şi colegii de la Câmpulung l-au identificat pe Ionuţ Crinu Niţoi, de 34 de ani, din municipiu, pe numele căruia autorităţile judiciare din Belgia au emis mandat european de arestare pentru infracţiunea de trafic de persoane. Musceleanul a fost reţinut şi încarcerat, iar a doua zi, pe 17 ianuarie, a ajuns în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Piteşti, care au dispus arestarea lui provizorie, în vederea predării, pe o perioadă de 15 zile, din 17 ianuarie 2019, până la data de 31 ianuarie 2019, inclusiv. În prezent, Ionuţ Crinu Niţoi se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Cauza a fost amânată pe 31 ianuarie, când procurorul trebuie să prezinte mandatul european de arestare în original, însoţit de traducerea în Limba Română. 

Niţoi a produs un accident la Pescăreasa, în urma căruia au murit trei tineri

Ionuţ Crinu Niţoi este cel care, în urmă cu 14 ani, în timp ce se afla la volanul unui Volkswagen Passat, a pierdut controlul, iar maşina s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, în faţa fostului Liceu Minier, şi s-a rupt în două. Cei cinci pasageri au fost aruncaţi pe carosabil, doi tineri şi o fată decedând pe loc, iar şoferul şi alt pasager s-au ales cu răni grave.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de duminică, 29 august 2004, când au murit pe loc Andreea Nonoşel, de 18 ani, din Rucăr, şi Ionuţ Duroi, de 20 de ani, din Bughea de Sus. Ramona Enache, de 25 de ani, a murit în ambulanţă, în drum spre Bucureşti. Şoferul, Ionuţ Crinu Niţoi, a ajuns la spital în comă, iar fratele lui, Marius, s-a ales cu câteva zgârieturi, dar a rămas şocat de tragedie.

Cu o seară înainte, toţi cinci s-au urcat în maşina lui Ionuţ Crinu Niţoi şi s-au dus să petreacă la o discotecă din Voineşti. După câteva ore, tinerii s-au hotărât să meargă la un restaurant ca să mănânce. Când s-a spart cheful din localul de la marginea oraşului, amicii au plecat spre casă. Dar, la Pescăreasa, în dreptul Liceului Tehnologic Auto, se pare că şoferul, obosit, a pierdut controlul volanului, a încercat să frâneze, însă, din cauza vitezei excesive, maşina s-a izbit violent de un copac. Partea din spate a maşinii a rămas pe şosea, iar bordul a fost aruncat lângă un gard. 

În urma izbiturii, pasagerul din dreapta, Ionuţ Duroi, a fost aruncat afară şi a murit pe loc. Aceeaşi soartă a avut-o şi prietena sa, Andreea Nonoşel, care se afla pe locul din spate. Şoferul, Ionuţ Crinu Niţoi, şi Ramona Enache au fost transportaţi la spital în comă, fata murind în drum spre Bucureşti. Cel mai norocos a fost fratele şoferului, Marius, care în momentul accidentului, se afla pe bancheta din spate, între cele două fete. El s-a ales cu traumatisme minore. 

The most visited gambling websites in The UK