Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un rudar din Bughea de Sus a încercat să-l fure pe primarul Manta, din Albeştii de Muscel

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 3589

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2349_2-3-hot-manta.jpgHoţul a dat nas în nas cu edilul şi a rupt-o la fugă

Hoţii dau dovadă de mult tupeu şi nu mai au teamă de nimeni şi de nimic atunci când vine vorba de a da o nouă lovitură. Un individ pus pe „ciordit” a avut în vizor, miercuri noaptea, locuinţa primarului din Albeştii de Muscel, Mihai Cătălin Manta, însă, în timp ce cotrobăia prin gospodărie, a dat nas în nas cu edilul şi a rupt-o la fugă. A fost alertată Poliţia, iar ieri de dimineaţă suspectul a fost identificat şi reţinut.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2349_2-3-hot-manta2.jpg

Era în jur de ora 22.00, când primarul Mihai Cătălin Manta a dat peste hoţ în apropierea garajului. Speriat, individul a sărit gardul în drum şi a rupt-o la fugă, reuşind să-şi piardă urma. „Pe la ora 22.00, seara trecută, am ieşit din casă şi m-am dus la garaj, să mai bag nişte lemne în centrală. Dintr-odată m-am trezit cu un individ în faţă. N-am văzut cum arată, că erau luminile stinse. Cum m-a văzut, a luat-o la fugă. A sărit gardul din faţa casei şi s-a tot dus. M-am luat după el, dar nu l-am mai prins că eram în papuci de casă. Atât am văzut, era încălţat cu cizme şi avea o geacă portocalie. Bine că nu a furat ceva. În 46 de ani nu a intrat nimeni la mine pe proprietate să mă păgubească. Nu credeam că o să trăiesc o asemenea experienţă. Trebuie să fiu de-acum mai precaut şi cred că o să montez şi un sistem de supraveghere.”, ne-a declarat primarul din Albeşti. În timp ce edilul îl fugărea pe hoţ, soţia acestuia a dat alarma la 112. Poliţiştii din localitate au pornit în căutarea individului şi spre dimineaţă l-au identificat şi reţinut. Acesta se numeşte A. Durleci şi, în momentul în care a fost prins, se afla în locuinţa sa din comuna învecinată, Bughea de Sus, cătunul de rudari Bughiţa, într-o stare avansată de ebrietate.

The most visited gambling websites in The UK