Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A avut noroc şi a scăpat nevătămat! S-a oprit cu maşina într-un cap de pod, la Stâlpeni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2893

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2349_4-5-acc-stalpeni2.jpgUn şofer imprudent, în vârstă de 62 de ani, a fost marţi, în jurul prânzului, protagonistul unui incident rutier care ar fi putut avea urmări tragice. Din fericire, bărbatul, dar şi soţia acestuia au scăpat nevătămaţi din această încercare, chiar dacă maşina în care se aflau, scăpată de sub control, s-a izbit puternic de un cap de pod.

Nefericitul eveniment rutier a avut loc la ora 12.15, pe DN 73, chiar în centrul localităţii Stâlpeni. Potrivit martorilor, şoferul unui autoturism Ford Fusion, care circula dinspre Câmpulung spre Piteşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a înfipt cu maşina într-un cap de pod, pe care l-a şi dărâmat. Autoturismul şi-a continuat drumul pe şanţul betonat, oprindu-se la circa 25 de metri de locul impactului. „El a venit de sus, dinspre Câmpulung. Avea ceva viteză... N-a mai ţinut drumul şi a intrat direct în podeţ. El zicea că a tras de volan, încercând să evite un tir, care venea dinspre Piteşti, şi că l-a orbit şi soarele, de n-a mai văzut drumul. Eu nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, dacă minte sau nu.”, ne-a declarat unul dintre martorii incidentului. Din fericire, conducătorul auto a scăpat fără nicio zgârietură, prezenţa echipajului SMURD în zonă, dar şi a pompierilor fiind inutilă, după ce, iniţial, se anunţase că e nevoie de un echipaj medical şi unul de descarcerare. Şoferul a ieşit singur din maşină şi a refuzat transportul la spital pentru investigaţii medicale amănunţite. Autoturismul a fost, însă, serios avariat. Fiindcă nu au fost victime, cazul a fost catalogat tamponare şi va fi instrumentat de poliţiştii secţiei din Stâlpeni.

 

The most visited gambling websites in The UK